Reikalingi dokumentai:

  • galiojantis pasas (kuriame ne mažiau kaip 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizą; į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“vizos neklijuojamos), pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos pasibaigimo;
  • 1 nuotrauka;
  • anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, darbovietės adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas. šeimyninė padėtis. Jei asmuo vedęs ar ištekėjusi - sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data), jei asmuo jau buvęs Kinijoje, nurodyti, kada paskutinį kartą buvo, tikslus adresas, kur apsistos Kinijoje. Jeigu pas fizinį asmenį - to asmens vardą, pavardę, adresą ir telefoną.

 

 

                 Per 8 darbo dienas

                    Per 10 darbo dienų
1-kartinė turistinė iki 30d.                  73,85 Eur  
1-kartinė tarnybinė ir privati iki 30d.                  79,65 Eur  
1-kartinė tarnybinė ir privati iki 90d.                      128,88 Eur
2-kartinė turistinė iki 60d.                      117,30 Eur
2-kartinė tarnybinė iki 90d                      178,12 Eur
3-kartinė tarnybinė iki 90d.                      198,39 Eur
Daugkartinė 3 mėn.                      291,07 Eur
Daugkartinė 12 mėn.                      337,41 Eur

 

Norėdami užsakyti vizą ar gauti Išsamesnės informacijos susisiekite su mumis:
Tel. (8-37) 22 22 46, mob. +370 600 27067
el.paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, norint jį peržiūrėti.