Reikalingi dokumentai:

  • galiojantis pasas (kuriame ne mažiau kaip 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizą; į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“vizos neklijuojamos), pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos pasibaigimo;
  • 1 nuotrauka;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, darbovietės adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas. šeimyninė padėtis. Jei asmuo vedęs ar ištekėjusi - sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data), jei asmuo jau buvęs Kinijoje, nurodyti, kada paskutinį kartą buvo, tikslus adresas, kur apsistos Kinijoje. Jeigu pas fizinį asmenį - to asmens vardą, pavardę, adresą ir telefoną.

 

Vizos tipas

per 3-4 darbo dienas

per 6 darbo dienas

1-kartinė 3 mėn.

126 EUR

101 EUR

2-kartinė 6 mėn.

136 EUR 111 EUR

 

Pastaba: trečiadieniais konsulatas nedirba, ši diena neįskaitoma į vizos forminimo trukmę.

 

Norėdami užsakyti vizą ar gauti Išsamesnės informacijos susisiekite su mumis:
Tel. (8-37) 22 22 46, mob. +370 600 27067
el.paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, norint jį peržiūrėti.

Skype: kelionesjums